Podrška predškolskom obrazovanju

Ova stranica je namenjena roditeljima i vaspitačima dece koja pohađaju vrtiće na teritoriji Pančeva. Stručni tim pedagoških asistenata Asocijacije za mlade pružaće besplatnu podršku tokom trajanja vanrednog stanja usled pojave VIrusa COVID-19.

24

sata dnevno

Pre nego što nas pitate, pročitajte...

Najčešće postavljana pitanja

Stručni tim Asocijacije za mlade čine psiholozi, pedagozi, defektolozi, medicinske sestre tehničari i vaspitači i nastavnici razredne nastave sa dugogodišnjim iskustvom u radu u oblasti inkluzivnog obrazovanja.

Pedagoški asistenti su specijalno obučene osobe za pružanje podrške vaspitačima, nastavnicima, roditeljima i deci.

Jednostavno kliknite na kontakt dugme na stranici i popunite formu. Vaše pitanje će istog trenutka stići na našu adresu i mi ćemo se potruditi da odgovorimo u što kraćem roku. Ukoliko želite da Vas lično kontaktiramo, ostavite nam konktakt u poruci.

Prijavljivanjem na našu mejling listu dobijaćete informacije na nedeljnom nivou koje Vam mogu biti od koristi. Informacije će između ostalog sadržati sva pitanja koja su nam postavljana u toku jedne nedelje kao i odgovore na ta pitanja. Na taj način ostvarujete pristup velikoj i potpuno besplatnoj bazi znanja.

Ne, ove usluge savetovanja i podrške se ne naplaćuju. 

Preporuka

Ovde možete pronaći video materijale koji će Vam pomoći oko svakodnevnih aktivnosti

Aktivnost za decu predškolskog uzrasta

Učenje boja, imenovanje, prepoznavanje

Početne vežbe za razvoj govora

Vežbe oralne praksije

Prijavite se na našu mejling listu

Ukoliko želite da na nedeljnom nivou dobijate korisne informacije u vezi sa organizacijom dnevnih aktivnosti za Vašu decu, materijalima i metodama za učenje, kao i savete za postupanje i reagovanje u određenim situacijama, prijavite se na našu mejling listu.

Call Now ButtonPozovite nas